Arbejdsområder

Utæt banelegeme på skøjtebanen ved Pile Allé, Frederiksberg

Kalundborg Køleservice løser alle typer køleopgaver

Fra varmepumper til højtspecialiserede løsninger inden for medicinal- eller industrikøl.

Vi lægger stor vægt på at udføre anlæggene, så de opfylder alle lovkrav, er servicevenlige og yder optimalt.

Proceskøling

Køleanlæg i alle størrelse til industrien er en af vores kerneopgaver. Kalundborg Køleservice er specialiseret i levering af koldtvandsanlæg og har erfaring med at dimensionere og servicere køleflader i enhver skala.


Medicinalkølerum

Kalundborg Køleservice har 20 års erfaring med at servicere og vedligeholde køleanlæg på insulinlagre, hvor ydeevne og driftsikkerhed er i højsædet. Derudover leverer vi mindre køleanlæg til apoteker og laboratorier.


Varmepumper

Varmepumper skal stå for opvarmningen af Danmark i fremtiden. Kalundborg Køleservice leverer luft-luft- og luft-vand-varmepumper til både varmeværker og private hjem.


Specialopgaver

Høj faglighed og 20 års erfaring gør os i stand til at løse specialopgaver af enhver type. Vores portefølje indeholder alt fra kunstprojekter til -60 graders-testanlæg.

Industriventilation

Godt udsug og ventilation til industri, kontorer eller fitnesscentre kræver den rette dimensionering og årlige eftersyn. Kontakt os for tilbud på eftersyn eller beregning af nye anlæg.


Skøjtebaner

Hver vinter leverer og vedligeholder Kalundborg Køleservice skøjtebaner flere steder i landet. Blandt andet er vi fast leverandør af skøjtebaneteknik på Frederiksberg Runddel, hvor vi gennem flere år har fokuseret på energioptimering og is til tiden.


Skibs- og containerkøl

Kalundborg Køleservice ombygger køleanlæg til mere miljøvenlige kølemidler, finder utætheder og udfører lovpligtige eftersyn ombord på skibe og kølecontainere.

Butikskøl og -frost

Vi har mange års erfaring med installation, vedligeholdelse og reparation af køle- og frostmøbler af alle fabrikater.


Air Condition

Kalundborg Køleservice hjælper butikker og kontorer med indeklimaproblemer. Til den konkrete opgave udregner vi køleeffekten og dimensionere et anlæg med den nødvendige kapacitet, lydniveau og design.